Våningshuset på Beisland Gjestegård, her med det gamle stabburet i bakgrunnen.




Jordskokksuppe med røkt ørret





Julestemning i selskapslokalet i den gamle gjødselkjelleren.


Rådyrpate med andefett.


Pinnekjøtt av egne lam, saltet og tørket i stabburet på gården.


Juletallerken med ribbe og sjysaus.


Spekematbord, her servert i den store trelavvoen som ligger litt inne i skogen.






I lavvoen serveres det egenprodusert spekemat fra gårdens lam.


Gårdstunet i vinterdrakt. Det minste selskapslokalet like ved den vedfyrte badestampen.


Liv og røre på gårdstunet. Beisland Gjestegård er et gårdsbruk i aktiv drift.


Etter en lang vinter inne i fjøset, har endelig sauene kommet ut til saftig beite.


Løvetann smaker himmelsk.


Nå skal det servers viltburgere av elg og lammepølse med sommerhonning og fenalår.


I den nye lafta bua på gårdstunet, er det et intimt selskapslokale med en koselig atmosfære.


"Testpanelet" smaker på forrett av syltet ørret, røykt ørret og gravet elgfilet, dandert med rømme og rødbeter marinert i granskuddsirup.


En herlig meny med gårdens egne råvarer : ørret, lam, elg, rådyr, grønnsaker og skogens bær.


Gården i vinterdrakt.


Endelig vår og beiteslipp.




I lavvoen serveres det naturligvis bålkaffe kokt på den gamle bedehuskjelen.





Under: Festlokalet i den ombygde gamle gjødselkjelleren, baren og sittegruppe i forgrunnen, festsal med langbord i bakgrunnen.